SERVEIS QUE APORTEN VALOR

Pensem. Creem. Executem.


1. BRANDING I CREACIÓ DE CONCEPTE

T’ajudem a definir, construir i dissenyar la teva marca, tant a nivell conceptual com gràficament. Incorporem els teus valors i la teva missió en els elements de comunicació i dotem a la teva marca de la personalitat que mereix.

2. ESTRATÈGIA I POSICIONAMENT DE MARCA

Definim els passos a seguir per què la teva marca i el teu projecte arribin on tu vols. Identifiquem les teves necessitats i t’ajudem a definir els missatges i els elements de comunicació que necessites per diferenciar-te en el teu àmbit.

3. PLANS DE COMUNICACIÓ

T’ajudem a definir les accions necessàries, en temps, dimensió i àmbits de comunicació per tal que arribis als teus clients i usuaris de forma eficient i puguis aconseguir els teus objectius.

4. CONSULTORIA I MENTORING

T’orientem o capacitem per desenvolupar i implementar qualsevol acció de comunicació. T’ajudem a reflexionar sobre el teu model de negoci, els teus objectius i els teus recursos. Ens focalitzem en la teva viabilitat.

EN PARLEM? · CONTACTA! ·

Ho fem amb tu.

ELS NOSTRES WORKSHOPS

Treballem i construïm conjuntament el teu projecte. En els nostres workshops, definim estratègies, accions, conceptes i missatges i t’ajudem a trobar el teu camí per aconseguir els teus objectius en sessions de treball conjuntes entre els teus equips i els equips de Megafon.

CONSULTORIA EXPRESS

Necessites una opinió experta sobre negoci, comunicació, o senzillament desbloquejar una situació que no et deixa avançar? Reserva la teva sessió d’una hora amb nosaltres i torna a impulsar el teu projecte!

RESERVA LA TEVA HORA ·