SERVEIS QUE APORTEN VALOR

Pensem. Creem. Executem.


1. OUTSOURCING DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

Si no tens temps per gestionar les àrees de màrqueting i comunicació, som la teva solució. Dedica’t al que saps fer i deixa’ns a nosaltres la gestió d’aquestes àrees. Treballarem amb tu, prendrem les decisions amb tu i ens involucrarem en el teu projecte i t’assessorarem com un més del teu equip.

2. GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Les xarxes socials són una gran eina per què les marques siguin presents, comuniquin i es relacionin amb les persones. De tu a tu. Nosaltres t’ajudem a ser-hi, aportant valor, emoció i creativitat. Creem experiències i diàleg amb el teu públic gestionant els teus perfils.

3. RELACIONS PÚBLIQUES I PREMSA

Vols fer visible la teva marca? Aportar imatge, transmetre confiança i generar reputació? Organitzem esdeveniments creatius i originals a mida i fem campanyes de premsa; sempre pensant en els teus objectius de marca. Realitzem també la redacció, l’enviament i Clipping de premsa.

4. CAMPANYES EN XARXES SOCIALS I CERCADORS

Gestionem i executem campanyes publicitàries (Ads) tant en xarxes socials (Instagram, Facebook, etc.) com en cercadors (Google Ads). Impulsa el teu projecte i arriba als teus públics!

I, si necessites un cop de mà…

CONSULTORIA EXPRESS

Necessites una opinió experta sobre negoci, comunicació, o senzillament desbloquejar una situació que no et deixa avançar?

Reserva la teva sessió d’una hora amb nosaltres i torna a impulsar el teu projecte!

RESERVA LA TEVA HORA ·