SERVEIS QUE APORTEN VALOR

Pensem. Creem. Executem.


1. DISSENY I IDENTITAT GRÀFICA

Construïm la teva marca: Desenvolupem la imatge corporativa del teu projecte. Logotips, naming, imatge corporativa i altres elements (motion graphics, il·lustració electrònica, screen design). El disseny va molt més enllà de la imatge. Donar forma gràfica a les idees i fer parlar la teva marca és clau per l’èxit de la teva estratègia.

2. DISSENY I DESENVOLUPAMENT WEB

El web és la finestra digital de la teva marca al món. Pensades per la millor experiència de l’usuari, adaptant-nos a les necessitats del teu projecte. Dissenyem i desenvolupem webs en Di-Vi (plataforma wordpress) versàtil, ràpida i adaptable a quasi qualsevol disseny (e-commerce, àrees privades, etc.).

3. CONTINGUTS

Humanitzem la teva marca, li donem vida, creem històries i missatges amb els teus valors que donin veu al teu projecte. Nosaltres posem les paraules o els materials gràfics. Copywriting per webs, redacció de portfolis i catàlegs, notes de premsa, continguts per a xarxes, etc.

4. MATERIALS GRÀFICS

Producció i disseny gràfic i digital d’elements promocionals o corporatius: Pòsters, tríptics, rollups, projectes web UI i modelat 3D (PLV i packaging), retoc i composició fotogràfica, motion graphics, etc.

I, si necessites un cop de mà…

CONSULTORIA EXPRESS

Necessites una opinió experta sobre negoci, comunicació, o senzillament desbloquejar una situació que no et deixa avançar?

Reserva la teva sessió d’una hora amb nosaltres i torna a impulsar el teu projecte!

RESERVA LA TEVA HORA ·