CAS CAT

Política de privacitat

La teva privacitat és important per a nosaltres.

En aquesta declaració de privacitat t’expliquem quines dades personals recopilem dels usuaris i com són utilitzades. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i confiable i per això volem compartir els principis que apliquem respecte a la teva privacitat:

– Mai sol·licitarem informació personal tret que realment sigui necessari per prestar-te els serveis que ens requereixis.
– Mai compartirem informació personal dels usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.
– Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

T’advertim que aquesta Política de Privacitat pot variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconsellem que la visitis periòdicament. Serà aplicable en cas que decideixis emplenar algun formulari de contacte on es recopilen dades de caràcter personal.

MEGAFON, Serveis de Comunicació Ètics i Solidaris, SCCL ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de dades personals
Identitat del responsable: Albert Bauló
Nom comercial: MEGAFON, Serveis de Comunicació Ètics i Solidaris, SCCL, (MEGAFON a partir d’aquí)
NIF/CIF: F67052308
Correu electrònic: info@megafoncoop.com
Activitat: Serveis de comunicació i màrqueting online.

A l’efecte del previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d'”Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que s’apliquen a la teva informació personal
En el tractament de les teves dades personals, s’aplicaran els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

– Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre sol·licitarem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques de les quals seràs informat prèviament amb absoluta transparència.
– Principi de minimització de dades: Únicament seran sol·licitades les dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals són requerides.
– Principi de limitació del termini de conservació: Les dades no seran conservades durant més temps del necessari per a les finalitats del tractament. En funció a la finalitat, seràs informat del termini de conservació corresponent. En el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les llistes i s’eliminaran aquells registres inactius durant un temps considerable.
– Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de forma que es garanteixi una seguretat i confidencialitat adequada a aquestes. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?
Les dades personals que tractem a MEGAFON procedeixen de:

Formulari de contacte

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a MEGAFON disposem de dades personals que el concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

– Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
– Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
– Sol·licitar la limitació del seu tractament.
– Oposar-se al tractament.
– Sol·licitar la portabilitat de dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. MEGAFON deixarà de tractar les dades, exceptuant per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

– El tractament està basat en el consentiment.
– Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
– El tractament s’efectua per mitjans automatitzats.
– En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a què les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de les dades personals que el concerneixen infringeixen el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?
Quan un usuari es connecta amb aquesta web, per exemple per enviar un correu al titular, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable MEGAFON. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça de correu electrònic, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per MEGAFON, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

A MEGAFON existeix un únic sistema de captura d’informació personal i tractament de la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura:

Formulari de contacte: En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: Nom, E-mail, Adreça IP, facilitats per l’usuari en emplenar el formulari de contacte.
Existeixen altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals: 

– Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que es recullen.
– Per ajudar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.

També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
D’acord amb el que s’estableix en el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, MEGAFON serà responsable del tractament de les dades corresponents als usuaris de la web i subscriptors.

MEGAFON no ven, ni lloga, ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en un futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, a vegades es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals; en aquest cas, es sol·licitarà el consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzaran seguint els més estrictes estàndards de seguretat.

Enviament de missatges de correu electrònic a efectes de contacte
Un cas especial de tractament de dades a MEGAFON, es refereix als missatges de correu electrònic que els usuaris envien amb la finalitat de contactar amb MEGAFON per a qualsevol finalitat relacionada amb els serveis oferts.

Encara que no existeix un formulari de captació de dades, a l’efecte de contacte, els usuaris poden enviar missatges de correu electrònic. Per a aquesta fi MEGAFON empra el sistema d’e-mail proporcionat pel servidor on es troba allotjada la web i programari ofimàtic per aquest ús.

Legitimació per al tractament de les teves dades.
La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L’oferta comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades
Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant temps conservarem les teves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran:

Fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?
Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per donar els serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, MEGAFON, comparteix dades amb els següents prestadors amb les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a MEGAFON a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de MEGAFON serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: Siteground, amb domicili a Espanya. Més informació en: https://www.siteground.es/ (Siteground). Siteground tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a MEGAFON.

Plataforma web: Automattic Inc., amb domicili a EUA. Més informació en: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a MEGAFON.

Navegació
En navegar per megafoncoop.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure: adreça IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives es troben també les relacionades amb els teus hàbits de navegació. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

Google analytics
Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades
MEGAFON es compromet en l’ús i tractament de les dades personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a executar la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

MEGAFON no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, MEGAFON s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per part de MEGAFON per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se MEGAFON, notificarà al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a MEGAFON exonerant a MEGAFON, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de MEGAFON en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat
El consentiment donat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable a qualsevol moment comunicant-ho a MEGAFON en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARC. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat
MEGAFON es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, MEGAFON anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una raonable antelació abans de la seva posada en pràctica.

Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, MEGAFON no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, MEGAFON es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Contacta

Et podem ajudar?
Vols desenvolupar un projecte?
Vols ser socia de MEGAFON?

Truca'ns al

+34 696 460 468

Envia'ns un e-mail

info@megafoncoop.com